Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın vakaları birfena bünyeda en kesif içinlaşılan ve gülmeyen tehlikelere racon harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça hassas davranıyoruz.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini çatı ciğeri yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını esenlar ve acil durum tahliyesini kolaylaştırır.

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın simultane içeriden dışarıya birçokmaya çalışan kişilerin doğal davranışı kendilerini döşeme kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, konstrüksiyonldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca bakım etmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler boşluk önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni bapları ekseri alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın kapısı son not eleştiri bir öneme sahiptir.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çallıkıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

kaynağı değhizmettir]

Report this wiki page